Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Ромео, се събра отново с бившата си приятелка.

Преди няколко месеца двойката обяви публично, че след пет години връзка е решила да прекрати отношения. В началото на годината Ромео обяви раздялата си с модела, като написа пост в Инстаграм, който гласеше: "С Мия решихме да се разделим. Все още се уважаваме много, продължаваме да сме приятели и винаги ще бъде така".

Тогава се заговори, че тя дори се е изнесла от общия им дом. След това Ромео бе забелязан да се подвизава в сайтове за запознанства. "В биографията му пишеше, че е професионален футболист", каза източник, пожелал анонимност, пред изданието Mirror. Двамата с Миа започнаха да се срещат през 2019 г. В края на 2023 г. по-наблюдателните фенове забелязаха, че не са публикували свои снимки в социалните мрежи от дълго време. Поради тази причина и тръгна мълвата, че са се разделили, а Ромео малко след това я потвърди. 

Междувременно бившата на брат му Бруклин се завърна в семейството. Daily Mail посочва, че певицата Хана Крос, с която най-голямото дете на Бекъмови се срещаше през 2019 г., в момента излиза със зет му. Хана е била забелязана в Лос Анджелис с 34-годишния Брадли, по-големия брат на Никола Пелц-Бекъм.

"Брадли изглежда няма нищо против това, че Крос е имала сериозна връзка със съпруга на сестра му. Той иска да я впечатли, като я заведе в най-известното място в Лос Анджелис, където парите не са проблем", коментира източник пред в. Sun. Малко след раздялата си с Хана Бруклин започна да се среща с Никола, за която сега е женен.