Връзката на модела Кендъл Дженър и певеца Bad Bunny приключи по-малко от година след нейното начало.

Двойката беше забелязана за последно заедно на афтърпартито на "Saturday Night Live" през октомври, когато Bad Bunny пое двойното задължение да влезе в ролята както на водещ, така и на музикален гост в шоуто.

Изпълнителят, чието истинско име е Бенито Мартинес Окасио, и Дженър за първи път предизвикаха слуховете, че са заедно, през февруари, когато бяха забелязани на двойна среща с близките приятели на моделката Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър.

Източник разкри пред списание "People", че Кендъл и Bad Bunny са били представени един на друг от общи приятели, малко след като рапърът се преместил в Лос Анджелис. "Кендъл наскоро започна да излиза с него", разказа източникът тогава. "Тя го харесва и се забавлява."

Романсът им се задълбочи през пролетта, когато двойката беше забелязана на езда, а след това и на фестивала "Coachella." Лятото пък се насладиха на почивка в Айдахо, като техен приятел увери медиите, че "те определено изглеждат влюбени и отношенията им са супер сериозни."

През септември вече бившата двойка направи и своя официален дебют по време на Седмицата на модата в Милано, където изгледаха модното шоу на Gucci за пролет/лято 2024 г.

След като новината за раздялата им вече гръмна в медиите, папараци успяха да заснемат Кендъл в компанията на Хейли и Джъстин, и техни общи приятели, като компанията в момента е на почивка в Аспен.