Свикнали сме да виждаме знаменитостите на червения килим, на звездни партита, на луксозни почивки и лъскави яхти, но не и в собствените им домове. Супермоделът от 90-те години Синди Крауфорд разбива представите ни и ни оставя да се вмъкнем в нейния свят, където се отпуска, далеч от хорските погледи, и прекарва съкровени мигове с любимите си хора.

Вижте снимки >>

Крауфорд публикува снимки в профила си в Инстаграм, на които показва как изглежда домът ѝ отвън и отвътре. Облицованата с дърво къща е семпла и стилна, а на входа има дървен дек, който напомня на кей, защото около него има декоративно езерце с камъни. В хола на семейство Гербер има удобно кресло, стъклена масичка и огромен диван в неутрален цвят, а на стената картината на Браян Боуен Смит ни "потапя" в дълбочината на океана.

Кухнята на Синди е оборудвана със семпли бели шкафове и толкова модерния "остров", на който тя приготвя здравословните си смутита от зеленолистни зеленчуци.

На втория етаж Крауфорд си има има дълго пространство, което напомня на моден подиум. Гардеробът на топмоделът е впечатляващ. Ако си представяте голям шкаф, бързо изгонете тази идея от въображението си, тук става дума за стая с отворени рафтове и закачалки, на които са разпределени обувки, якета и всичко останало.

Синди си има и работно място с огромно стъклено бюро. Това е кътчето, от което води телефонни разговори, пише имейли и се занимава с бизнес делата си.

Ако решеният в бяло и тъмно дърво дом на Крауфорд ви е харесал, следващия път може да помислите за подобен тип обзавеждане и във вашето кътче. Със сигурност няма да е точно същото, но всеки си има собствен стил.