Бременна ли е Кая Гербер? Това е въпрос, който занимава чуждестранните медии вече няколко седмици. Имаше слухове, че Кая и приятелят ѝ Пийт Дейвидсън са се сгодили тайно, после, че са си взели почивка един от друг, че Синди Крауфорд и Ранди Гербер не одобряват връзката им и какво ли още не.

Единственото сигурно, което знаем, е, че преди няколко дни младата манекенка участва като модел в Седмицата на модата в Париж, дефилирайки с тоалети на Chanel.

В сторито на Кая обаче преди часове е публикувана снимка, на която се вижда, че коремчето ѝ е леко изпъкнало, а тя е закрила лицето си с книга, но не каква да е книга, а "Как да станеш майка за една минута" на Спенсър Джонсън. А на снимката е сложила надпис "Вниквам в това".

Вижте кадъра >>

Кая е на 18 години, вече е предпочитан модел от някои от най-известните модни марки в света. Дефилирала за Chanel, Givenchy, Valenino и други. От няколко месеца има връзка с Пийт Дейвидсън. Двамата често биват засичани заедно, а през ноември миналата година дори отидоха като двойка на сватбата на техни приятели в Маями.