Кая Гербер публикува снимка в своя Инстаграм профил, на която моделката изглежда перфектно, легнала само по бельо в леглото си.

Вижте кадъра >>

До снимката дъщерята на Синди Крауфорд и Ранди Гербер е написала "в процес на зареждане".

18-годишната манекенка сякаш публикува този кадър тъкмо навреме, за да опровергае всички неверни слухове, които американски таблоиди публикуваха за нея напоследък. В един от тях имаше подробна статия, в която се твърдеше, че Кая тайно се е сгодила за приятеля си Пийт Дейвидсън и дори е бременна или много желае да забременее от него, а Пийт се интересувал само от парите на семейство Гербер. В историята се описва, че майка ѝ и баща ѝ били ужасени от тази ситуация и трябвало да включат "тежката артилерия" в действие, като под тежката артилерия се има предвид Джордж Клуни, който бил единственият човек, който можел да вразуми Кая.

Изглежда обаче, че единственото вярно в статията на американския таблоид, са имената на Кая и Пийт, както и тези на останалите участници, замесени в "историята".

Известен представител на Кая казва, че всичко това е измислица, манекенката не се е сгодила тайно и не, не е бременна. И тяхната връзка не върви по-бързо от тази на всички нормални двойки, просто те са известни личности техният живот се следи по-зорко от медиите.