Синовете на поп певицата Бритни Спиърс - Джейдън и Шон, не таят добри чувства към известната си майка и нямат никакво намерение в близко бъдеще отношенията им да се затоплят.

Американският сайт TMZ разкри, че момчетата се подготвят да заминат за Хаваите, където ще живеят с баща си Кевин Федърлайн и съпругата му Виктория. Те обаче нямали никакво намерение да се сбогуват с изпълнителката, въпреки опитите на татко им да ги убеди, че това ще е добре за всички.

Според информацията Бритни не е виждала момчетата си от близо година и по всичко личи, че това няма да се промени и с окончателното им напускане на страната. Кевин говорил с Джейдън и Шон, но нямал намерение да ги принуждава да се срещат с майка им, ако те нямат желание за това.

Вижте снимки на Бритни Спиърс>>>

Федърлайн бил доволен, че Спиърс не оспорила в съда желанието му да вземе синовете им на Хаваите и че няма да се налага да влизат в конфликт, който да рефлектира не само върху тях, но най-вече върху децата им. Още повече, че самият той е споделял, че момчетата не се чувстват комфортно около нея и на този етап не желаят да прекарват време в дома й.