Скарлет Йохансон е една от най-привлекателните знаменитости. В момента тя е сгодена за Колин Джост и времето на актрисата се разпределя между планирането на сватба, настоящите филмови проекти и майчинството.

Вижте снимки на Скарлет >>

Първи брак

Това няма да е първата сватба на Йохансон. Първият ѝ брак бе с актьора Райън Рейнолдс, за когото се омъжи през 2008 г. Те държаха брака си далеч от светлината на прожекторите.

"Никога не бих попитала някого за брака му, ако не го познавам", казва Йохансон. "Опитвам се да запазя някои неща за себе си, да има личен живот... Вие не говорите на работа за брака. Защо трябва аз да го правя?", попита преди време риторично тя.

По-късно актрисата намекна за проблеми във връзката си, обвинявайки липсата на време заради кариерите и на двамата.

"Нямаме време за срещи. Работим, след това се прибираме и се взирам в стената няколко часа, преди да заспя. Както във всяка професия, това е трудно", каза тя.

Двойката се разведе през 2011 г.

В интервю за Vanity Fair тя каза, че не е разбирала истински брака, когато се е омъжила за Райън Рейнолдс.

"...първия път, когато се омъжих, бях на 23 години и нямах истинско разбиране по въпросите на брака. Мисля, че по някакъв начин си го представях прекалено романтично", казва тя.

Но тя няма лоши чувства към този период, а гледа на него като израстване.

"Това е част от живота ми.  В момента се чувствам на мястото си, чувствам, че мога да направя повече избори, присъствам в собствения си живот много повече от преди."

През 2016 г. актрисата коментира предизвикателството да имаш връзка с колега, чиято кариера е във възход.

"Да бъдеш с друг актьор чисто логистично е предизвикателство. Трябва да има истинско разбиране за това как споделяте времето си, особено когато кариерата на двама души се движи с една и съща скорост."

35-годишната красавица не се притеснява от брачната институция, въпреки че е разведена два пъти.

Втори брак

През 2014 година тя се омъжи за френския бизнесмен Ромен Дориак и от брака си имат дъщеря Роуз, родена през същата година. Двамата се разведоха през 2017. Наскоро тя коментира, че самотата е най-неприятното, когато си разведен родител.

"Очевидно е, че има много неща, които ти влияят едновременно, но самотата и постоянното съмнение, че не знаеш какво по дяволите правиш и няма с кого да споделиш, са ужасни."

Като трудност в самотното родителство тя определя това, че прекарваш дълго време в компанията само на дете без друг възрастен.

Getty Images/Guliver Photos

Перфектен тайминг

По ирония на съдбата Йохансон получава ролята в най-новия си филм, точно когато преживява раздялата си с Дориак. Срещайки се с Ноа Баумбах, сценариста и режисьор на "Брачна история", за да обсъди ролята, Йохансон му споделя, че е в развод.

"Или ще се влюбиш в ролята или ще я намразиш" - спомням си, че ѝ го казах или може би само съм го помисли", казва Баумбах за избора на актриса. "Ситуацията в личния живот на Скарлет не беше причина да не го прави, а беше причина да го направи."

В момента Йохансон планира сватбата си с Колин Джост, актрисата явно е в подем не само в личен план, но и в професионален.