Скепта очаква първото си дете. 35-годишният грайм изпълнител потвърди, че за пръв път ще стане татко, след като в Инстаграм качи снимка от ехографски преглед, на която се вижда лицето на неродено дете.

Скепта е предпочел да има розово емоджи върху снимката, вместо послание. Върху нея има дата, която показва, че ехографският преглед е извършен вчера. Върху снимката е изписано "Бебе Аденуга". Всъщност това е фамилното име на изпълнителя на хита "Shutdown". Истинското име на Скепта е Джоузеф Джуниър Аденуга, припомня "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Снимка: Официален профил в Instagram

По-рано тази година се появиха слухове, че Скепта се среща със супермодела Наоми Кембъл. Затова сега се спекулира, че Наоми е майката на бебето, макар тя да не го е потвърдила.

"Наоми и Скепта неведнъж са се срещали тайно. Взаимното им привличане се обяснява с творческите им натури", заява тогава неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Слухове за любовната им връзка се появиха отново, когато двамата присъстваха заедно на церемонията по връчването на наградите на сп. "Ню мюзикъл експрес" през февруари и не сваляха погледи един от друг.