Първата снимка на Райън Гослинг в ролята на Кен, любимият на Барби в предстоящия филм на Грета Гъруиг, вече обикаля медиите и мрежата и развеселява с бонбонения си вид. 

Той е платинено рус и сладък. 

Има тен, показва завиден релеф и на бельото му пише: "Кен". Дали в тази история, в която главната роля е поверена на Марго Роби ще покаже, че има нещо повече от мускули или ще се превърне в злодея на филма, тепърва ще се разбере. 

Освен 31-годишната Роби в главната роля и Гослинг като Кен, във филма ще участват още Иса Рей, Уил Ферел, Кейт Маккинън, Симу Лиу, Майкъл Сера и Америка Ферера.

"Когато хората чуят Барби, обикновено си мислят: "Знам какъв ще бъде този филм". А след това като чуят, че Грета Гъруг го пише и режисира, си казват: "О, добре, може би не знам", разказа Марго Роби пред британския "Vogue" миналата година.

Тя добави, че ролята "идва с много багаж", като се имат предвид някои исторически противоречия около куклата. "И много носталгични връзки", каза актрисата. 

На първата снимка, която създателите на филма показаха, Барби - Марго се усмихва от розовия си кабриолет Chevrolet Corvette. 

Камерата се завъртя през март в "Уорнър Брос Студиос", Лийвсдън, Англия. "Барби" ще бъде пуснат по кината на 21 юли 2023 г.

Embed from Getty Images