Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. Днес, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова правят подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на Славин Славчев, носещо заглавието "Не е лесно".

Вижте снимки на Славин >>

Това е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Но също така е и първото парче от този албум, което не е по текст на Славин, а една от няколко изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

"Не е лесно" е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израснали с тяхната музика, а сега имат честта да унаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.

"Песента "Не е лесно" е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство." - Славин Славчев.

Парчето е по музика на Румен Бояджиев и текст на Даниела Кузманова.

Аранжимент - Румен Бояджиев и Vintage Music Box

Клавишни и Тромпет - Иван Христов

Клавишни - Ясен Велчев

Китара - Петър Главанов

Бек Вокали - Станислава Христова

Бас - Ивайло Звездомиров

Барабани - Теодор Янков

Audio mix & Master: Vintage Music Box

Video: Vintage Music Box