През месец май т.г. феновете на Тита осъмнаха с новината, че тяхната любимка е решила да прекрати дългогодишната си връзката с Викторио. Техните взаимоотношения започнаха още в Силистра, много преди звездата на гласовитото момиче да изгрее на родната музикална сцена.

Краят на романса им бе изненада за нейните почитатели, които предполагаха, че съвместният им път ще продължи още дълго. Уви... това не се случи.

Вижте кадъра >>

Надеждата, че те биха могли повторно да се съберат, се стопи два месеца след раздялата им. Тогава за първи път се заговори, че блондинката има нов мъж до себе си, а именно ММА боеца Недко Николов, който е медалист от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства, познат на ринга като "Българския Конър Макгрегър". В социалните мрежи дори за кратко се появи снимка, на която певицата и спортистът разменят ласки, но не след дълго тя бе изтрита.

Недко Николов

Снимка: Facebook

Въпреки множеството слухове, превърнали се с шеметна скорост в заглавия по различните медии, никой от тях не потвърди дали наистина са двойка... Поне досега. Наскоро изпълнителката на "Антилопа", успешно превърнала името на песента си в марка спорни обувки, сложи край на всички спекулации, признавайки, че Недко действително е откраднал сърцето ѝ.

Христина, както е истинското ѝ име, публикува техен общ черно-бял кадър от събитие. На изображението те са седнали на маса, като тя хванала под ръка новата си половинка, усмихвайки се широко, докато той е дарява с нежна целувка по бузата.

Не става ясно къде точно е заснета фотографията, но очевидно поводът е изисквал официално облекло, тъй като боецът е облечен в бяла риза с декоративен цип в предната част, а бившата участничка в предаването "Като две капки вода" носи елегантна черна рокля с дължина до земята, следваща женствените извивки на тялото ѝ. Акцентът на тоалета е страничния му отвор на талията, през който минават тънки ленти.

Към снимката Тита е поставила единствено сърце, което е своеобразен израз на нейните чувства.

Последователите ѝ в Инстаграм обаче съвсем не останаха очаровани от нейния пост, а голяма част от тях дори писаха в коментарите към него, че не одобряват Николов.

"Защо заряза хубавото момче заради този?", пита една от почитателките ѝ.

"Леле... Ужас! Този откъде се появи? Не си подхождате", заключва друга.

"Какво си причини?", "Трагедия" и "Избери си друг", категорични са останалите.