Конан О'Браян ще води своето късно вечерно шоу "Конан" по телевизия TBS за последен път на 24 юни, преди да премине в ново шоу по HBO Max, гласи изявление на WarnerMedia.

В последните седмици на предаването по телевизионната кабелна мрежа ще има множество специални гости, а последното издание ще е едночасово. "Конан" е в ефир вече 11 години.

"Планът е да се появя отново по HBO Max в близко бъдеще", каза О'Браян в началото на шоуто си в понеделник и подчерта, че ще му се случи за четвърти път да поднови предаването си.

От WarnerMedia уточниха, че шоуто на водещия по стрийминг платформата ще е различно от традиционния формат на токшоу. Конан О'Браян, известен с острото си, умно и често самоиронично и странно чувство за хумор, е най-дълго задържалият се на екран водещ на късно вечерно телевизионно предаване в САЩ. Кариерата му на водещ на токшоу започва през 1993 г., когато NBS го канят да смени Дейвид Летерман като водещ на франчайза "Late Night", припомня БТА. Той е носител на четири награди "Еми" и на шест награди на Гилдията на сценаристите.

Снимка: Getty Images