Преди точно пет месеца Емилия взе изненадващото решение да се оттегли от музикалната сцената, прекратявайки за неопределен период от време всички свои ангажименти. Новината за оттеглянето ѝ дойде като гръм от ясно небе за нейните почитатели, които дълго се чудиха каква може да бъде причината, поради която тя прекратява изявите си, макар и не за постоянно, особено при положение че преди това бе пуснала нова песен, превърнала се в абсолютен хит сред любителите на жанра.

Вместо обаче да хвърли яснота върху ситуацията, обяснявайки какво я е подтикнало да предприеме тази стъпка, изпълнителката на "Турболенция" предпочете да запази мълчание, подклаждайки допълнително както мистерията около себе си, така и хорското любопитство. В резултат на това още в началото на лятото тръгнаха слуховете, че тя е бременна. Потвърждение от нейна страна обаче така и не дойде.

Вижте снимки на Емилия >>

Нещо повече, в средата на миналия месец, тя обяви, че напуска димитровградската компания "Пайнер", чийто собственик е Димитър Димитров, която навремето я изстреля на върха на славата, превръщайки я в една от най-популярните представителки на попфолка.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

"С музикална компания "Пайнер" и семейство Димитрови извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си. Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения с фирма "Пайнер" остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа!", гласеше нейна 24-часова история, публикувана в личния ѝ Инстаграм профил.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online)

Онова, което привлече всеобщото внимание, бяха финалните думи на изявлението ѝ. След като успокои своите фенове, че не възнамерява да прекрати дългогодишната си кариера и ще продължава да работи усилено върху целите си, бившата половинка на Коко Динев призна, че няма търпение да разкрие на всички истинската причина за нейното отсъствие. Разбира се, както можеше да се очаква, написаното единствено засили интереса на последователите ѝ в платформата, надяващи се в крайна сметка да потвърди мълвата за трета рожба.

Междувременно фактът, че споделя не актуални, а стари свои кадри в социалните мрежи наведе още повече хора на мисълта, че отново ще става майка. Така, докато официално признае, че действително ще дари третия си съпруг Жорж Башур с дете, като че ли вече знаеха... но това съвсем не я спря преди броени часове най-после да го стори и то по наистина необичаен начин.

Във виртуалното пространство Емилия качи три изображения, показващи създадена чрез компютърна програма розова отливка от тялото на бременна жена, за което мнозина предполагат, че всъщност е нейното собствено. Коментиращите също така приеха цветът, който е използван за 3D визуализацията, за намек, че скоро тя ще даде живот на момиченце.

"85% and loading...", е единственото написано към кадрите от певицата, което навежда на мисълта, че вече е в средата на седмия месец.

Сред първите поздравили я за радостната вест бяха плеймейтките Николета Лозанова и Златка Димитрова, както ѝ колежката ѝ Джена.

Емилия има две деца от някогашния си партньор Коко Динев - 13-годишен син, носещ името Иван, и 5-годишна дъщеря, кръстена Мира. Това обаче ще бъде първото отроче, което ще сподели с настоящият си мъж, с когото вдигнаха сватба преди три години. Башур също има дъщеря от предишна своя връзка.Емилия и Жорж Башур