За много хора дългоочакваното лято започна още преди няколко седмици, но за Кристиано Роналдо то се забави малко повече от обичайното заради тазгодишното Европейско първенство по футбол, което все още не е приключило, изискващо присъствието му на терена, превърнал се в истинска арена, благодарение на епичните битки, водени от различните отбори на континента. След като обаче тимът на Португалия отпадна от надпреварата в края на миналия месец, сега звездата от Ювентус най-после може да си отдъхне, отдавайки се на горещите приключения, характерни за жаркия сезон. Както всъщност стори преди няколко дни, когато замина на семейна почивка с личната си яхта, с която плава в открити води.

Наскоро спортистът реши да зарадва последователите си във виртуалното пространство, споделяйки с тях поредица от кадри, разкриващи избрани мигове от тяхната слънчева ваканция, без да отбелязва обаче точното си местонахождение. По всяка вероятност той съвсем умишлено е предпочел да не издава къде се намира, в опит да избяга от папараците, които обичайно го следват по петите навсякъде, но предвид известността му, надали избраното от него място за отмора ще остане обгърнато в тайна за дълго... Ако, разбира се, той изобщо се застои там.

Вижте снимки >>

От изображенията, които 6-кратният носител на наградата "Златна топка" качи в личния си Инстаграм профил, се вижда, че той се наслаждава пълноценно на хубавото време, което прекарва в компанията на своята любима Джорджина Родригес и четирите си деца, към които неотдавна се присъединиха няколко негови приятели.

Компанията със сигурност се забавлява, трупайки незабравими спомени, на борда на разкошния плавателен съд, разполагащ с пет луксозни кабини и шест бани, с който рекордьорът по отбелязани голове в Шампионска лига се сдоби преди година срещу сумата от 5,5 милиона паунда. Сред удобствата му попадат още модерна кухня, бар, трапезария, голямо фоайе и две зони за отдих. Благодарение на двата мотора, всеки от които с по 1900 конски сили, яхтата може да развие скорост от 28 възела, които са напълно достатъчни бързо да избяга от фотографските обективи, ако случайно преследвачите на звезди все пак го открият.

Въпреки че това далеч не е нужно, тъй като, както вече стана ясно, той и сам публикува предостатъчно снимки от пътешествието им, а половинката му със сигурност не остава назад, оказвайки му помощ в това начинание. От няколко дни тя също изпълва социалните мрежи с кадри, като на последните демонстрира отличните си умения си във водата, карайки джет по кафяв бански костюм от две части, отличаващ се с изрязана кройка, разкриващ пищните извивки на тялото ѝ.

Разбира се, тя не пропусна възможността да подразни леко всички почитателки на партньора си, показвайки как двамата разменят интимни ласки, докато хващат тен. Очевидно дори високите юлски градуси не са в състояние да ги накарат да стоят далеч един от друг.