Адел с чисто нова визия, талия на оса и стройна осанка позира за две издания на "Vogue" - американската и британската версия. И двете са на пазара от вчера. Певицата, която отсъства от сцената 5 години, споделя, че има брутални коментари от жени относно факта, че е отслабнала с 46 кг.

Пред списанията тя разказва за драматичната си трансформация и пристрастяването си към упражненията в фитнеса. Тя отбелязва, че разводът й със Саймън Конеки е минал възможно най-гладко, доколкото съществува подобно понятие и колко трудно обяснява на сина си защо всичко това се случва. Певицата признава, че няма отговори на много от въпросите му. 

Анджело, сега на 8 години, преди време я питал: "Защо не можем да живеем заедно?". Тя отвръщала: "Просто хората, когато се разведени, не правят така". "Но защо не?", настоявало момчето. Изпълнителката на "Hello" вдигала рамене. Детето пак любопитствало: "Защо вече не обичаш баща ми?". Адел отговорила, че го обича, но вече не е влюбена в него. "Записах новия си албум "30", защото почувствах, че когато порасне, искам да му обясня с песните в него коя съм и защо доброволно съм избрала да разруша целия му живот в преследване на собственото си щастие", допълва Адел.

Адел наскоро сподели и коя е новата й любов -  спортния агент Рич Пол.

Адел се завръща с парчето "Easy On Me" на 15 октомври, част от новият й албум "30".  

За физическите упражнения обяснява: "Разбрах, че когато тренирам, тревожността, която ме мъчи от години, се изпарява. Никога не е ставало дума за отслабване. Не за това спортувам. Помислих си, че ако мога да направя тялото си физически силно, това ще подейства на емоциите и ума ми също да си физически силни".