Времената постоянно се менят, а с тях идват нови разбирания, които постепенно заличават стария мироглед на хората... Така например ако навремето човек трябваше да засвидетелства любовта си към своята половинка по различни начини, доказвайки пред света сериозните си намерения към нея, то днес единственото, което сякаш е необходимо да стори, е просто да промени личния си статус в социалните мрежи на "обвързан"... За разлика от Фейсбук обаче, Инстаграм няма подобна опция, ето защо преди ден Адел направи нещо почти равностойно, за да потвърди романса си със своя нов партньор Рич Пол.

Носителката на редица отличия "Грами" сподели в профила си галерия от три изображения, на едно от които позира с любимия си, нежно допряла глава до неговата. Постът, харесан от вече над седем милиона души, е придружен единствено с емотикон във формата на сърце, но се оказа повече от достатъчен за нейните последователи, които веднага отправиха своите най-добри пожелания към тях в коментарите. От снимките личи, че изпълнителката на "Hallo" и половинката ѝ са присъствали на събитие, изискващо официално облекло, където за първи път са се появили като двойка.

Вижте снимки >>

За никого не е тайна, че след като през 2019 г. певицата се радели със съпруга си Саймън Конеки, за когото бе омъжена в продължение на 3 години, тя реши, че животът ѝ се нуждае от свеж старт... Но вместо просто да промени цвета на косата си, както повечето дами биха сторили, разгръщайки новата страница в житейската си история, тя предприе доста по-сериозна стъпка.

Съсредоточавайки се върху себе си, когато не е потънала в грижи за сина си, музикалната звезда реши да направи онова, което преди това е сама каза, че е считала за немислимо - нае личен треньор, с когото започна да посещава фитнес залата три пъти седмично. Само за няколко месеца упражненията започнаха да дават ефект, променяйки нейната визия.

Трансформацията на Адел бе повече от впечатляваща, предизвиквайки възхищение, равняващо се тогава на 45 кг, у всеки, който я види, защото точно толкова бе успяла да свали от теглото си за краткото време. Сега обаче, с настоящите изображения, британката успя да зашемети почитателите си дори повече. На тях от някогашната жена няма и следа. Облечена в елегантна черна рокля с големи бели буфан ръкави, започващи от дълбокото ѝ V-образно деколте, тя изглежда по-пленително от всякога. Дрехата, чиято кройка подчертава извивките на стройната ѝ фигура, е дело на модната къща "Schiaparelli", а външния си вид Адкинс, както всъщност е моминската ѝ фамилия, бе допълнила с чифт масивни висящи обеци с перли.

Слуховете за отношенията между блондинката и спорния агент, представляващ играчи като ЛеБрон Джеймс и Тристан Томпсън, започнаха през юли т.г., в разгара на лятото, след като бяха забелязани в публиката на финала на баскетболната лига NBA. Повечето хора обаче са на мнение, че двамата се срещат от няколко месеца по-рано, тъй като в свое интервю от май т.г. Пол намекна, че се среща с някого, но отказа да издаде самоличността на дамата.

Снимка: Getty Images