По принцип сериозните решения в една връзка започват преди сватбата, която е най-голямата крачка, която една двойка може да предприеме. За Гуинет Полтроу обаче, те идват чак сега - почти година, след като мина под венчилото.

Вижте снимки на Гуинет и Брад >>

Днес тя най-после се престраши на заживее със съпруга си Брад Фалчък за постоянно.

"Брачният живот е наистина хубав и този месец окончателно ще се нанесем заедно под един покрив. Той изкарва най-доброто у мен. Наистина ми харесва да съм омъжена, забавно е", казва носителката на награда "Оскар".

Съпрузите си казаха "Да" през септември 2018 г., но през месец юни т.г. признаха, че всъщност делят едно легло само през 4 нощи от седмицата, а останалите три Брад прекарва в собствено жилище, далеч от жена си.

Феновете на актрисата определяха ситуацията като странна, но тя гледаше на нещата по различен начин.

"Всички мои женени приятели казват, че им звучи идеално и ме съветват да не трябва да променям нещата", коментира тя тогава.

Палтроу, която дели попечителството на двете си деца - 15-годишната Епъл и 13-годишният Моузес, с бившия си съпруг Крис Мартин, не е човек, който обича да живее по строги правила. Тя признава, че на 46 г. не я е грижа какво мислят останалите за нейните избори или начина ѝ на живот. Днес тя се определя като по-уверена в себе си от всякога.

"Да си в 40-те е невероятно! Искам да кажа, че с всяка година се чувствам много по-близо до себе си", казва Полтроу.