Актьорът Брадли Купър и приятелката му Джиджи Хадид бяха забелязани на летището в Ню Йорк, като стана ясно, че двойката е заминала заедно за Лондон.

Пътуването им се случва само няколко дни след като 49-годишният Брадли изненадващо не попадна сред номинираните в категорията за "Най-добър режисьор" на предстоящите награди "Оскар". Мнозина очакваха, че ще видят името му заради получилият множество похвали "Маестро". Припомняме, че освен като режисьор, Купър е и в главната мъжка роля в лентата.

Що се отнася до срещата му с Хадид - и двамата бяха заложили на спортно облекло за пътуването и макар че се придвижваха с тъмни очила, по нищо не личеше, че искат да се скрият от любопитните очи на околните и най-вече от дебнещите ги навсякъде папараци.

Припомняме, че през октомври миналата година стана ясно, че Брадли Купър и Джиджи Хадид имат връзка, като "виновница" за запознанството им била бившата му половинка и майка на дъщеря му Леа - Ирина Шейк.

Впоследствие стана ясно още, че актьорът се е сдобил и с имот в Пенсилвания, за да бъде близо до семейната ферма за коне на моделката.

Брадли не получи номинация за режисьорската си работа по филма “Маестро“

Снимка: АР/БТА