Близки приятели на Брадли Купър разкриха, че актьорът е много щастлив от все по-задълбочаващата се връзка с манекенката Джиджи Хадид, за която стана ясно преди дни, след като двойката беше забелязана на вечеря в Ню Йорк. Той бил изключително впечатлен от красивата блондинка, която определя като свой тип момиче.

Джиджи е първата жена, с която Брадли публично се появява след раздялата с майката на дъщеря си Леа - манекенката Ирина Шейк. Преди връзката си с Купър пък, Хадид на свой ред беше свързвана с актьора Леонардо Ди Каприо, но по думите на техни близки, отношенията им не били сериозни, а по-скоро лятно забавление.

Снимки на Джиджи Хадид >>

"Брадли е много развълнуван от Джиджи и иска по-бързо да я опознае. Той не е изпитвал такова вълнение от жена от много дълго време. Засега действат по-бавно, но наистина много си пада по нея. Джиджи е добра майка за дъщеря си Кай, а Брадли намира това за много привлекателно", споделя приятел на актьора, допълвайки, че Хадид си е спечелила "допълнителни точки" пред новия си любим заради това, че напълно подкрепя трезвеността му, което е от голямо значение за него.

Снимки на Брадли Купър и Ирина Шейк >>

Купър най-накрая се решил да се впусне в нова връзка, след като стана ясно, че бившата му половинка Ирина Шейк излиза с куотърбека Том Брейди.

"Брадли няма търпение да тръгне отново по срещи и да има връзка. Харесва му да е обвързан, а Джиджи е красива, разбира го и много добре знае как да се държи, когато има отношения с известни мъже. Брадли не ревнуваше, че Ирина е с Том, но това му даде допълнителен тласък да продължи напред и да започне да излиза и да се съсредоточи върху някой, който може да бъде добър партньор", разказва приятел на актьора.