Въпреки любовта, която е горяла между двамата души, когато отношенията помежду им достигнат до своя край, за жалост ситуацията често добива нелицеприятен, дори отблъскващ облик. Още по-лошо е, когато става въпрос за популярни личности и раздялата се случва под ярките светлини на прожекторите, накъдето тенденциозно са обърнати всички обективи... А в момента там стоят отломките, останали от брака на Джулиана Гани и Илиян Найденов, които с всеки изминал ден се разпадат на все по-малки парчета, при това пред погледите на широката общественост.

След като преди броени дни носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. понесе изключително болезнен удар в личен план, разбирайки, че докато тя е на почивка във Франция съпругът ѝ си е писал с други жени, с които е планирал да има интимен контакт, сега бившата участничка в предаването "VIP Brother" е изправена пред ново изпитание, носещо със себе си не по-малко огорчение. Наскоро блондинката използва социалните мрежи, за да разгласи поредния отчаян ход на доскорошния си партньор, който се опитва да я разубеди да подаде документи за развод. Тя обясни, че след като фитнес инструкторът не успял да я накара да преосмисли своето решение и да си я върне с помощта на цветя и подаръци, сега той отказва да ѝ даде сина им.

Вижте Джулиана и семейството ѝ >>

От известно време насам малкият Давид, който е на една година и девет месеца, се намира в родния град на баща си - Монтана, където за него се грижи баба му. В интервюто, което даде през изминалия четвъртък за предаването "Преди обед" по bTV, включвайки се на живо в студиото от Кан чрез видео връзка, Гани обясни, че момчето има двойна ангина и 40 градуса температура, затова е при свекърва ѝ. Тогава тя сподели в ефир, че няма търпение да се прибере, за да го види, но очевидно това няма да се случи скоро, тъй като откакто кацна отново на родна земя, Найденов, който е отишъл при майка си и момчето, възпрепятства срещата им.

"Той не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да бъде с майка си. Отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а публикациите, които качва с него в интернет, целят да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето. А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва. Бившата ми свекърва също отказва да го вразуми под претекст, че тя гледа много добре детето и нищо не му липсвало", казва еротичният модел в кратко видео, което качи като 24-часова история в Инстаграм профила си.

Последователите ѝ в платформата веднага застанаха на нейна страна, а една от нейните почитателки дори се опита да я успокои, пишейки ѝ, че свекърва ѝ се е държала точно толкова арогантно и с предишната половинка на Илиян.

Припомняме, че Джулиана разбра за изневярата по време на престоя си на Лазурния бряг. Пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев тя разказа, че е получила съобщение във виртуалното пространство от непознато момиче, което се свързало с нея в един часа след полунощ. То ѝ обяснило, че си е писало с някогашния шампион по класически културизъм, който я поканил на среща в жилището им. За да докаже, че не си измисля нищо от това, което твърди, момичето посочило точния им адрес в Града под тепетата, както и телефонния номер на Илиян, а освен това ѝ изпратило десетки екранни снимки от комуникацията им с него във Viber. На тях се вижда, че той действително е поискал тя да отиде до дома им, за да се отдадат на плътски удоволствия.

"Заболя ме! Канил е тази жена в нашето легло. В стаята, където е кошарата на Давид. Да пият и да правят секс!", обясни от малкия екран възмутената Гани.

В рамките на разговора тя разкри още, че от една година насам партньорът ѝ коренно се е променил и се е дистанцирал емоционално от нея, превръщайки се в егоист, който мисли единствено за собственото си развитие. Нещо повече, знойната изкусителка призна, че отдавна двамата не намират общ език и единствените разговори, които водят, са свързани с наследника им. Тя категорично заяви, че първото нещо, което ще стори, пристигайки в България, е да подаде молба за развод.

След като се върна у нас, пловдивчанката заяви, че не планира да се впуска в нова връзка, макар известен бизнесмен да ѝ е предложил да му стане любовница срещу 50 хиляди лева на месец. Предложението му обаче било отклонено. Все пак като инфлуенсър, Джулиана има предостатъчно работа, с която печели достатъчно пари, за да живее добре. Някои от феновете ѝ обаче подозират, че драмата, развиваща се между нея и Найденов, е инсценирана с цел да привлекат внимание. Повод за съмненията им е фактът, че никой от тях не е изтрил общите им снимки от социалните мрежи.