След раздялата Илиян отказва да даде Давид на Джулиана Гани

Еротичният модел се оплака, че откакто се върна от Франция не е виждала сина си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква поредна футболна драма. Уви за детенцето

аз да ти направя едно дете да не ревеш , ама нямам време .

Мъжете не правите деца, жените правим и раждаме и отглеждаме децата. А боклук като теб дано никога да няма деца, вие сте за кастрация.

На кого говориш?? Не виждам към кого гледаш?

Отврат. Друго не може да се каже!

Представих си детето в първи втори клас и гордо заявява "Мама е еротичен модел". Там спрях да чета.

Дълга, пространна и задълбочена статия.Хвала.

Тия мангусти само ония от съдебен спор ще ги оправи

Как така детето е с гнойна ангина и температура, а тя е на почивка? Всяка нормална майка би зарязала почивката и би се прибрала. Да не говорим, че аз лично не бих отишла на почивка без децата, но това е друга тема. "Илиян не ми го докарва..." - Малоумно ли е това момиче? Ами отиди ти. Ти си майката. Отиваш при свекървата и си го вземаш, ако трябва с полиция. Илиян умело може да каже в съда "ами тя не е дошла да го вземе, щях да го дам". Дано всичко е фалш, щото историята е ужасно глупава. Да си развалиш семейството заради изневяра, която щяла да се случи, но не се е случила...

Някой да killне и двамата.

Количката Чиполино ще я пускат ли в олх?

Значи този изневерява и държи детето при себе си с цел емоционално изнудване, а тук се състезавате кой ще плюе повече по жената?

Ти би ли легнал до такъв крокодил?

Първо съм жена и второ какво по дяволите има общо това да “легнеш” с някого в случая? Покажи се теб са те видим колко си хубав бе ?

Ако много ми се примоли ще я онождя дваж.

Едва ли някой жив човек ще ти се примоли за нещо такова.

Колко вълнуващо Преместих си го два пъти

Кой дава 50 бона за миска втора употреба,дето фъфли неграмотно?!?!?! Тая наясно ли е за тия пари каква пичка ще си купи тоя бизнесмен? Да не са и дали 50 лева?

Прочетох статията на глас вкъщи. Кучето препика чехлите ми, а котката се изсра и зарови лайното в котешката тоалетна. За мен остана да еякулирам на надутите и джуки и семейният спор ще бъде разрешен.

По-добре Дейвид да е при бащата.

Защо? По-добре да е при емоционален изнудвач (използва детето като средство за изнудване) и курвар? С кое този идиот е заслужил това? Вие не сте наред.

Всичко , което сте написали за тях е измислица и фалшива новина!

На сухо ли е го карала? С нейните професионални навици? Чудят се как да се дращи за тях безплатно.

Ми то тия нямат официален брак, какъв развод ? Чудят се как да привличат внимание и правят семейни циркове. Детенцето им е много сладко, един красив синеочко, дано не го изнервят с тъпотиите си.

Интересно евтиния сценария накъде ше избие. Залагам 5 Сатошита, че ще намерят лошите завидели на щастието им и ще се сдобрят, и заживеят щастливо, а и да отпочинат някъде на Бора Бора.

Тази инсценировка е по възможностите на всеки средноподготвен компютърно тинейджър. Не вярвам Джулияна да е толкова елементарна, за да повярва. По-скоро заблуждават обществеността.

Трогнах се. Каква интернационална драма от То Франция, Кан, то Монтана. Ай, ай. За пет лева повече.

Първото което винаги се сещам като чуя за Джула, е как обясняваше в някакво предаване преди години (може да е било в биг брадър), че няма шампоан вкъщи , защото никога не си е мие косата сама - само във фризьорския салон я къпят....

Как ли смърди около нея….

Не ги знам кои са тия. Бебока е голям сладур, но май не е случил на родители.

В такава ситуация барневерне им взема детето… двтемце заслужава нормален живот а не д гледа майка си разпищолена по телевизията и баща си да води други курви у дома… Не може детето да го превръщат в разменна монета.

И подобна жена ли ще възпитава детето си. Илиян в никакъв случай не бива да й го даде, а Съдът да прецени, доколко е морална, доколко и на какво ще го научи това дете, Илиян изглежда хиляди пъти мн по-стабилен.

Цирк играят. Като Петкановите. Имат някакъв чай за " отслабване" и тоя отваря фитнес. ПР. Наранена жена не писка по социални медии а си вдига чукала и си прибира детето. Само евтин цирк са тези.

Колко трябва да си наивен, за да вярваш на Гани. С какво е известна тя, с Мис силикон ли , или участието си в Биг Брадър. Да не ти даде Господ да има съпруга като нея, която не се спря да си покаже циците, дупето, на коя дестинация е била, това да не ти е в къщата. И не ли я срам, че са й предложили 50 бона за една нощ, вярвате ли й, когато има къде къде по-млади които миришат още за млеко, ние мъжете толкова ли сме глупави, за да си дадем парите за тая разплужената.

Става за весело изкарване но за 50 000 вярвам, че ще си купа спортна кола а не износена миска!

Джулка трябваше да си наясно какво да очакваш от този семпъл, суетен и похотлив мъж. Давид е голям сладур.

Умните мъже с такива се забавляват, ама за вкъщи си взимат кротка и оправна жена. Тая сигурно не знае пране как се събира....

Кой е Илиян? Тази с оскубаните веждички ли е Илиян? С какво е известен/а, че да ни ангажирате с него/нея? Какво е Джулияна Ганчева? Аз на снимката виждам едно сладко детенце с родител 1 - нещо неуточнено с брада и робокоп? На снимката не присъства нищо от женски пол, което се предполага, че носи името Джулияна Ганчева. Но детенцето, за сметка на родител 1 и робокоп и сладичко. Да е живо и здраво!!!

А бе, набута й човека мангизи да си напомпа палатките отпред, за да е номер едно, даде й възможности за разни разкрасяващи процедури и сега цингарелата от колците, на които играеше се разкарва насам-натам, а оня ще я гледа като последния простак докато тя ("девицата") "скромно" се разкарва по държавите. Вижте я преди да стане "звезда" на колците по нощните казина каква грозотия беше и ще Ви стане ясно къде пладнуват раците... Майната й !

Напротив - преди да започне с "разкрасяването" изглежда 100 пъти по-добре.

Доста нескопосана ПР акция!

Ами това си е направо готов сценарий за боливудски сериал ! Любов, омраза , изневяра, лоша свекърва , болест ( да, ДВОЙНАТА ангина е много опасна болест ) . Горкото детенце, не е случило на родители , а е голям сладур !

Значи джуганиту много искала да си вземе детето, но нямала желание, щото била със спонсор в Кан. Как може свекървата да не палне самолета да ѝ докара детето където каже?

Значи проста овца! Още не се беше прибрала и разтръби, че щяла да му взима детето. Ами кой го гледа докато ти си в Кан? Да не мислиш, че ще ти го върне. Умният човек мълчи, не говори преди да действа. Можеше да се направи, че нищо не знае вместо да го играе мнотострадална Геновева по махленско шоу и като се прибере да си вземе детето, да му натовари багажа в бус за монтана и да смени бравите. Ама .... силиконка.

Знойната изкусителка, работеща инфлуенсър си почива сама във Франция. Гадният ѝ съпруг си чати с чужди инфлуенсърки, които го киснат злобно в полунощ. Първата работа на Мис Силикон е да подаде молба за развод ( ...как я разбирам само...) и след като отклонява 50к мерак на бизнесмен да си поиска обратно сина. Съзнавате ли, колко абсурдно е това?

Този битермиш за каква майка се представя бе. Майката не си оставя детето за да си продухва отверрстията в Ница,а е винаги с него. То добре,че свекърва й може да го гледа. Тази е за съд,а не да ми се пише жертва. Дейва и курволяка.

Ами много гадно и подло и от страна на бащата,и на свекито.Но тя да хваща някакъв транспорт и да върви да си взема детето, ако трябва и с полиция

Защо такива същества въобще създават деца, се чудя. Деца, които няма да имат нормално семейство и вероятно ще станат същите като родителите си.

Боже господи ,а толкова много се обичаха ???????????????И сега защо така????????????

Кви са тези амеби? За първи път ги виждам / чувам, а то цял сюжет от Глистопад се е заформил

Сега накрая ще се съберат отново сигурно. Петканови номер 2

Еми кухо парче - реши да го изложи в ефир, за да му го върне, преди да се е прибрала и да си е взела детето. Да беше го направила след това.

Горките деца. Тия урунгели да се гръмнат. То бива олигофрения и кретения ма това направо превърта тъпомера няколко пъти.

Пълни глупости. Коментара за бизнесмена и офертата от 50 бона обяснява всичко...

Не ги разбирам тея младите сега, мъжът й бил отказвал да й доведе детето от Монтана. Айде , ако не си ч увала притчата за Мохамед и планината, поне приказката Неволята не си ли я изучавала - нали беше най-интелигентната сред ВИП-аджийките ?Ами, пиле шарено, кола нямаш ли, не можеш ли да я шофираш, пари за такси или автобус нямаш ли, ами приятели с кола? Свекърва й не й била давала детото - ти в Държава от ЕС ли живееш или някъде в Близкия Изток - ти ли си законен настойник на детето или свеки ?

Тя във Франция, детето болно?? В Монтана. Ами тя не е нормална майка. Никакъв Лазурен бряг не ми е важен повече от това да съм до детето, при това в случая детето е още бебе. Да го гледа бабата ако е свестна и тва е. Тия младите себе си не могат да гледат, та бебе

Момата вместо да пише в социалните мрежи, да напише, че детето и е отвлечено в полицията. Законите са такива, че детето много бързо ще и бъде върнато, свекървата и мъжът в ареста. Да, той е баща на детето и да, те са съпрузи, но тя е майката и барем да има пари за един адвокат да си наеме.

ама не се знае дали само иска да реве по медиите и да се прави на жертва от Париж или Дубай , докато свеки гледа внучето, а тя не стои вързана с него в къщи...

Не е точно така. На полицията хич не й се занимава със семейни драми. От личен опит го казвам. При това горчив.

Какво прочетох току що?

Господи, защо не слезеш на земята да си събереш вересиите!

"Двойна ангина" - Извод: Машинописката недочува