Джеси Джей отдаде почит на партньора си Чанан Сафир Колман, бащата на новороденото ѝ дете. Освен, че се обясни в любов, тя заговори и за бременността. 35-годишната изпълнителка на "Domino" публикува текст на Инстаграм стори само месец, след като посрещна момченце и повече от година след като претърпя спонтанен аборт, информира "Е!News".

"Като лъч светлина той озари мрачните ми дни", написа тя. "Беше истинска любов и истинско чудо, че забременях по естествен път без нито един проблем. Благодарността не се изчерпва с това. Той (Чанан) ми е даде един от най-хубавите подаръци. Той не пусна ръката ми, а аз нямаше да мога да премина през това без него. Спокойствието на моята лудост. Спокойствието на моя страх. Таткото на моето дете. Благодаря ти", гласеше текстът.

Певицата и авторка на песни официално обяви появата на сина им на 19 май. "Преди една седмица целият ми живот се промени", сподели тогава тя в личния си Инстаграм профил. "Синът ми се появи на този свят и сърцето ми стана два пъти по-голямо. Чувството е неописуемо. Влюбена съм."

Думите й не свършват до тук. За Джеси новороденото е "всичките й сбъднати мечти и целият й свят".

Певицата бе на седмото небе от щастие, когато бе бременна. За неописуемото щастие тя сподели на 6-и януари. А в една от публикациите си през март, когато празнуваше Деня на майката във Великобритания, тя отправи послание към бъдещият си наследник, като написа за баща му: "Толкова много обичам татко ти, без него нямаше да си на път. Той е най-търпеливият, спокоен и добре изглеждащ мъж. Ще го заобичаш веднага щом го срещнеш".

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО