След бурната раздяла, която преживяха Ким Кардашиян и Кание Уест, риалити звездата разкри подробности около събитието. В епизод на "Keeping Up With The Kardashians" Кимбърли сподели, че рапърът искал от нея да изгори всичките му вещи.

Въпреки това тя е сантиментална и вместо да се поддаде на драматичния изблик от страна на Йе, по-скоро е запазила всички Yeezys.

"Гледам да съм спокойна", коментира тя в шоуто, уточнявайки, че ако има възможност да се върне назад и да промени нещо, не би. "След брака ми и след развода толкова невероятни неща се случиха."

Освен това Ким държи вещите на Кание да са близо до децата им с надеждата, че един ден те ще ги оценят и ще си спомнят за хубавите моменти.

За нея реалността е трудна, веднъж осъзнаеш ли я. Въпреки че е разделена от доста време, за Ким Кание си остава най-добрият баща в целия свят. В епизода тя сподели и за връзката си с комикът Пийт Дейвидсън, с когото излизаше около девет месеца.

Снимка: Getty Images

"Определено скочих от една връзка в друга прекалено бързо. Спрях да мисля за това какво би могло да се случи, но това не е правилният начин", сподели тя пред Кайли и Кендъл.

По думи на "Billboard" Кимбърли е щастлива и сама. Осъзнала е, че е по-добре първо да се излекуваш, а след това да се впускаш в нови предизвикателства.