Травис Скот изнесе първото си шоу във Флорида повече от шест месеца след като 10 души загинаха на концерта му на фестивала "Astroworld" в Тексас миналата година, съобщи ContactMusic.

Рапърът се представи в клуба E11EVEN в Маями в неделя. Той забавлява посетителите 45 минути, като започна на диджейския пулт, а след това взе микрофона и изпълни свои хитове, сред които "Sicko Mode", "Goosebumps" и "Antidote", както и "Dubai S***" с Куейво.

Вижте снимки от шоуто >>

Сред публиката бяха звезди като Уил.ай.ем, Логан Пол, Бъста Раймс, Фючър, Тайга.

Осмина загинаха премазани на концерта на Травис Скот в Хюстън през ноември миналата година. Още двама починаха по-късно в болница, а 300 бяха наранени.

Оттогава изпълнителят се е представял като гост на чужди концерти или партита, но не беше изнасял самостоятелен концерт.

Снимка: Getty Images

Травис Скот оглавява афиша на пътуващия фестивал "Примавера" в Южна Америка, който обхваща Бразилия, Чили, Аржентина. Той ще изнесе три концерта през ноември с Лорд, предава БТА. Във фестивала ще участват също "Arctic Monkeys" и Бьорк. Музикантът се надява през лятото да предложи още концерти.

Снимка: Getty Images