Носителка на титлата "Мис България" за 2015 г. - Радост Тодорова, разкри преди броени часове, че очаква първото си дете. Красавицата, представила страната ни повече от достойно на престижния конкурс "Мис Вселена", превръщайки се в истинска сензация в социалните мрежи по цял свят заради непринудената си реакция към Пиа Алонсо Вурцбах, приканвайки я да отиде да вземе полагаща ѝ се корона след неволната грешка на водещия, обявил друго име, сподели със своите над осемдесет хиляди последователи в Инстаграм кадър, с който обяви, че е бременна.

На него тя позира пред обектива заедно със съпруга си Георги Костадинов, който е капитан на българския национален отбор по футбол, играещ към момента за "Арсенал" (Тула). На изображението спортистът стои зад усмихващата се лъчезарно брюнетка, заснела кадъра, като с едната си ръка я прегръща нежно през талията, докато с другата държи ехографска снимка, показваща техния наследник.

Вижте снимки >>

"Baby in the making...", гласи посланието към публикацията, харесана към момента от над 17 хиляди души, под която се редят безброй поздравления от последователите ѝ във виртуалното пространство, изтъкващи, че двойката напълно заслужава това щастие.

Малко по-късно врачанката, която официално се врече във вечна любов на своя партньор в началото на тази година, оповести в 24-часова история, че двамата с мъжа ѝ ще станат родители на момченце. В поста ѝ обаче радостта е примесена с мъка, понеже в него тя обяснява колко усилия са им били нужни да зачене, а освен това довери на почитателите си, че всъщност е носила в утробата си близнаци, но са загубили едното бебе.

"Много силни емоции ме заливат... много! Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни мънички бебешки крачета в коремчето... и да бие сърчицето на нашето детенце!

Това е нашият малък герой, който толкова силно се бори да оцелее, когато загубихме близначето му... Загубихме и предишната бременност - преди него, но през цялото това време не спирахме да вярваме и да се борим! Но точно това бебе ни избра и остана с нас, за да бъде най-глезеното дете един ден. Така силно сме го чакали и вече го обичаме! Дори в момента изпитвам ужас да споделя новината, защото всеки, който е преминал през подобен път, знае, че успокоението идва едва тогава, когато гушнеш рожбата си.

Затова благодаря на всички, които забелязаха промяната в мен, но запазиха благоприличие и не попитаха... всеки въпрос се забива в съзнанието на жени с репродуктивни проблеми и остава там дълго. Получавах запитвания и в деня на предишната загуба... Дори да виждате, че една жена е бременна, не питайте, тя сама ще сподели, когато е готова. Днес решихме да споделим, защото вярваме, че дори нероденото ни дете ще усети позитивната ви енергия и ще даде по едно ритниче за всеки. До момента се справя чудесно.

Снимка: Официален профил в Instagram

Искаме да благодарим на Господ, че ни изпрати това малко ангелче, защото любовта и обичта ни един към друг е чиста и напира да бъде споделена в най-естественото продължение на живота. Благодарим и на бебето, което се появи точно тогава, когато всичко изглеждаше обречено. Той е нашият боец, нашата малка ледена точица, която ни чакаше кротко в хладилника в Москва", пише тя, разкривайки, че процедурата се е извършила в руската столица, където живеят с Георги, откакто той стана част от тамошния футболен тим. Въпреки това, очевидно в момента двойката се намира в България, тъй като отбелязването на постовете е от София.