След тежкият период, през който минаха, Мегън Фокс и Машин Гън се върнаха "в правия път".

Изглежда посещението при терапевт е помогнало, тъй като двойката отново заговори за своята бъдеща сватба.

Припомняме, че през зимата Мегън пусна в социалните мрежи закодиран текст, който накара феновете й да си мислят, че Машин й е изневерил: "Можеш да усетиш вкуса на нечестността". Всъщност това е част от песента на Бионсе, която направи в чест на Джей Зи, който й бе изневерил преди шест години.

След това описание по-наблюдателните последователи на Мегън и Машин Гън пък споделиха, че са ги засекли пред кабинет за брачни консултации, информира "Mirror".

Сега обаче източник съобщи за изданието, че плановете за сватба отново са в ход.

"На прав път са. След терапията, на която се подложиха пожънаха значителен успех във връзката си. Изграждат отново счупеното доверие и говорят за сватба", коментира запознат със ситуацията източник пред "Us Weekly".

Преди месеци, когато гръмна новината, че са разделени, техни близки коментираха за "People", че бавно и полека се опитват да възстановят отношенията си, а Машин правел всичко по силите си.

Въпреки това тогава техните приятели не били убедени, че връзката им ще просъществува.

Иначе двамата се запознават през 2020-а по време на снимките на филма "Midnight in the Switchgrass". Две години по-късно вече лудо влюбени, те се сгодяват.

Снимка: Getty Images