Напук на лошото време, Мегън Фокс успя да разгорещи аудиторията си. 

На 4 юни актрисата от "Трансформърс" сподели в Инстаграм гореща снимка, на която позира с черни бикини. Под публикацията 37-годишната Меган написа: "асото на чашите + звездата", позовавайки се на картите "Таро".

Звездата от "Тялото на Дженифър" пусна кадрите седмици след като стана лице на един от броевете на "Sports Illustrated Swimsuit" за 2023-а. В интервю за списанието тогава тя разкри, че има дисморфия на тялото.

"Никога не се виждам така, както ме виждат останалите", бяха думите й за изданието. "Никога в живота ми не е имало момент, в който да съм обичала тялото си, никога. Когато бях малка, това бе мания, която имах, че трябва да изглеждам по даден начин. А защо имах такава визия за тялото си толкова млада, не съм сигурна", сподели Фокс. Въпреки това актрисата се е научила да се обича такава, каквато е. "Любовта към себе си е безкраен път", сподели Фокс.

Скоро след публикуването на броя и три месеца след като се появиха слухове за раздяла с Machine, двамата присъстваха на събитие в хотел "Hard Rock" в Ню Йорк. Актрисата бе облечена в черна дълга и почти прозрачна рокля с дълбоко деколте. Двамата бивши минаха заедно по червения килим, но не позираха като двойка.

Миналата седмица отново бяха забелязани да излизат заедно, този път в Лондон, където Kelly изнесе концерт в "Royal Albert Hall".