Съсипаха го Крис Нот - и то без доказана до момента вина. Актьорът, обвинен че е правил секс насила с няколко жени, преди много години, се е обърнал за утеха към чашката. Той често пъти пие сам, направо се налива, казват разтревожени негови близки, цитирани от "Radar online". Нот живее в Ню Йорк. Приятелите му казват, че изглежда видимо състарен.

На Тузара му е забранен достъпа до луксозните, шикозни ресторанти, в които навремето му освобождавали маса само щом се появи на прага. Сега хлопват врата под носа му. Крис реагирал на това, като се настанявал в по-малки квартални барове и поръчвал едно след друго. Там се и хранел, и наблягал на мартинито.

"Крис е персона нон грата от всички луксозни места в Ню Йорк. Ако се опита да направи резервация в някой от най-добрите ресторанти, той ще удари на камък. Представяте ли си, Крис можеше да влезе навсякъде и изведнъж масата по чудо щеше да се освободи за него. Сега той ще има късмет да получи резервация в "5 PM". Крис не е добре дошъл в града вече", добавя вътрешен човек.

Снимка: Getty Images

По Коледа той беше забелязан да се шляе сам из улиците. Жена му Тара Уилсън прекара празниците, обикаляйки Лос Анджелис.

Снимка: Getty Images

Заради него нямало да има и нови епизоди от "И просто така", който въобще не се оказа успешен сериал, колкото феновете очакваха. Сара Джесика Паркър му била бясна, че е опетнил поредицата. Той беше изрязан и от ретроспективни сцени в този сезон.