След всички проблеми: Крис Нот се пропи и вече не го пускат в заведенията

Навремето щом се появял на прага, му освобождавали маса, а сега хлопват вратата под носа му

Обратно в новината

Коментари - След всички проблеми: Крис Нот се пропи и вече не го пускат в заведенията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете с власт насилват жени. И този не прави изключение.

Да направят приложение,бе. Доброволна ебня,отпечатък от палеца, save . Чиста работа. Аман от курвенски номера.

Само в демократичните държави минава номера,да изкарват бе пари от курвенски те си номера. Тук не върви номера

Защо прилича на здравния инспектор Д-р Кунчев?

Защото и Кунчев има много часове екранно време. :)))

А га яди кифтетата не рива.

Локдаун за тоя пияндурник

Някои жени умират да се правят на курви или да се държат като такива!

Не се правят

Добре, аз едно не разбирам: защо такива жени мълчат с десетилетия преди да отворят дума за случилото се? Ако наистина си жертва ще сигнализираш веднага и то по каналния ред, не с медийни сензации. И ще търсиш възмездие по съдебен път, не с извънсъдебни споразумения за парично обезщетение. Арми Хамър също е аут след като един български боклук се сети, че тя всъщност била изнасилена, а не било по нейна воля. Жал ми е за тези талантливи актьори.

Ми щото тия жени сега са остарели и останали без кинти... За това. Не знам кой още вярва на тези цигании.

При това са били многократно изнасилвани. Не можем да разберем харесало ли им е.. ?

Ами да натрупа кинти! Ти вярваш ли че жена е отишла в апартамента му зада му пробва уискито в 1 посред нощ на красавец с пари и популярен на всякъде?! Тва е стар номер! Още студент го видях в действие де що имаше колега с пари се пробваха да го обвинят в изнасилване. Кой се отърва с 500 долара кои с повече! Ако и теб те удари славата И за теб ще се сетят разни девойки как си ги бил и изнасилвал. Ама лошото е друго! Една жена казала..... !! И до там ама верно ли е неверно ли е?!?!? Разследван ли е осъден ли е няма значения. Бан от всякъде и това е! Интересно той сега ако каже че са го изнасилвал в някой от тия ресторанти целия персонал как ще се реагира?

Аз преди 46 год.имах едно гадже.Ако ме помни да прати некой лев:))

Ако дойде тука ше си отживее, хем пиенето евтинко, за жените да не говорим...И на никой не му пука колко курви е изчукал.

Шибаните мастии съсипаха горкия човек ! Шибат се като свирки и после търсят мангизи !

Никак не харесвам Крис Нот и хич не ми изглежда невинен, но подобни медийни кампании започват да ни връщат в средновековието! Тогава хората са решавали морално-етични казуси по площадите, често с употреба на физическа сила или са прогонвали с камъни от града грешника! Освен това в отношенията между хората съществува естествена конкуренция и всеки повече или по-малко се стреми да използва (не винаги съзнателно)

Разследване, доказателства, съд... нещо? Сетила се Мара да се побара. Баси, така се съсипва човешки живот.

Това Кунчев ли е?

Типичен пример за CancelCulture. ..."една жена каза" ииии край....няма процес, няма доказателства, няма Н-И-Щ-О....

Новата поредица е изключително слаба и без петното от Тузаря. Но явно така най-безболезнено ще се разминат с критиката... Статията е написана в стил "Една жена каза..", което не е изненада за тази рубрика де.

Че това е Ангел Кунчев! Този ли играеше някога "Тузара" в онзи курвенско-лесбос сериал?

Ела Крис, ще те взема. Зарежи ги тия змии в Ню Йорк . Ела си , имам двустаен в Люлин 5, има магазин Аванти до нас. ще си живеем царски... Няма и да работиш.. дреме ти.. двуличници

Съсипаха го тоя Крис, съсипаха я тая държава...!

Дали ще дочакам новината, че в луксозните нюйоркски ресторанти не допускат вече и нюйоркските топ мафиоти от фамилиите? Защото те едва ли са по-добри граждани от него. Ааа забравих, те повечето от топ ресторантите са собственост на топ мафиотите.....

Да беше се сетил да каже, че е гей. Всички врати щяха да се отворят

човекът, писал статията, е време да си смени професията/местоработата. това не е клюки.бг ...или поне някога не беше

кога ли е било това

Хммм То това като някакъв бизнес - след години-години решаваш да съсипеш някой човек и почваш да си припомняш / разбирай измисляш/ какво ли не. А може да е било обратното - да е отказал на някоя и тя да се е обидила... и давай сега, ти да видиш...

Не ме интересува тоя. Обаче ми е интересно как 20 години тъпите путки си мълчат и изведнъж - ох ами той ме изнасили. Стига глупости, за пари съсипаха сумати актьори.

Да си пие вкъщи. Ние, безпаричните така правим.

Поръчвал "едно след друго" ... ша да има български корени :)

Ооох, ще се разплача! Някаква треторазредна звезда, при това с вид на алкохолик по рождение, се бил пропил! Няма какво да се опитва да се изкарва жертва, защото всички, които го познават, особено тези жени, които лично са пострадали от него, ако си отворят устите, няма да се ДОпропие, а направо ще се самоубие! Такава измет като него колко мръсно е правил на мен и мои приятелки, да се радва, че някоя от нас няма възможност наистина да го съди, че тогава милост да не очаква!

простотията ти няма граници, човекът е набеден и сума ти звезди в САЩ, по измислени обвинения...вземи се образовай малко а не само да ходиш по бардацште

Като ти съсипят ТВОЯТА кариера, защото имаш нахалството да си кадърна, но не и дашна - да пускаш на всякакви такива изпаднали лайна, които са си повярвали, че се звИзда, па и мъж, тогава ми се отваряй. Това е, ако въобще можеш да направиш кариера по честен начин, а не по креватната метода!

явно без да знаеш си позволяваш да съдиш, може би го познаваш и имаш лични впечатлиншя

Едно става ясно - че наистина си малка и не разбираш!... Е, поне си откровена...