Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова се е омъжила за любимия си мъж Христо в началото на месеца, стана ясно от кадри, които самата тя сподели с почитателите си в социалните мрежи.

Двойката се е врекла във вечна любов и вярност на 12 юли, като освен граждански брак, те са сключили и църковен в столичната църква "Света София".

"Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно. На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя", пише в част от публикацията на Жекова.

Българската сноубордистка използва момента и да благодари на всички, които са станали част от незабравимия им ден, в това число и на родителите им, "дали ни добрия пример".

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra V Jekova (@alexandra_jekova)

Сватбата на Сани и Христо се случва две години след като те станаха родители. Малката Христина се роди през септември 2021 г. Сани вече я запозна с любими си спорт, като тази зима за първи път я качи на сноуборд. Дали обаче дъщеричката й ще последва примера й и тя ще започне да се състезава професионално, остава да видим.