Коментари - Сноубордистката Сани Жекова се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава новина, не ги познавам, но браво. Само едно нещо - Казва се Александра, а не Сани, Сали, Сари - това не е прах за пране или куче. В най-лошия случай Саша, Сашка, Алекс, но съм сигурен, че дирниците не си пиете ракията с нея, за да я принизявате, ок?

Като е сноубордистка, защо са и притрябвали напомпани устни?

ОК , местя го в нейна чест. Да са живи и здрави и всичко да им върви по вода.

Или просто е преработила и е отекла?

Тая пък кой я знае, че и в звезди. Но да е жива здрава!

А теб кой те знае, анонимен късопишковец, пишещ коментари скрит зад еднобуквен никнейм? Нея поне няколко пъти са я чували по света покрай сноуборда, а теб даже и кварталните кучета не те знаят. Айде у лево.

който трябва я знае. В България. А и не само у нас. Има 5-то и 6-о място на олимпийски игри в дисциплината сноуборд. Има победи в стартове за световната купа, а и многократно е била в челната тройка.

Познавам Христо, много готин пич и много земен... да са живи и здрави.

Ебати тъпите коментари. Обикновени и аз храня яко ама Санито винаги ми е била една от любимките сред спортистките ни. Винаги усмихната и весела. Каквото е постигнала като успехи (не са много ама колкото-толкова) си е нейно и си го е заслужила. Сега се радва на детенце и щом се е омъжила навярно мисли, че е намерила любовта и е щастлива. Защо коментиращите просто не напишат едно "Браво! Честито!" и не отминат, а трябва да серат и тук? Има статии за политика, бягайте да акате там. Дали мъжа и е грозен, защо го била написала на английски (е това е малко тъпичко, така е) и каквото и да е там друго не е толкова от значение. Пожелайте добро и ще ви се върне. Не си тровете душата с омраза и лошо. Тая жлъч я изсипете върху онези, които наистина са виновни за мизерията и гадния живот на мнозина в България, а именно курвите в политиката! Те заслужават всичките лайна, спам и псувни на света. На Жени пожелайте едно Горчиво и толкоз. Омразата ще ни затрие като нация!

Да са живи и здрави, НО откога е Богоугодно да се сключва Църковен брак....след дете ?!?

А какво Богоугодно е за църковен брак да се изисква да има сключен граждански.... Ето това е голяма глупост.

Вече не се изисква

Тва говедо защо не пише на бълдарски?

основно е най тъпата и посредствена..но се таковала с което се хвали...

А, Санито и тя жабка станала.

Много добра кума

Браво отличен английски. Вероятно това и е по-силния език.

Лошо има ли ? Или може такива неща само на руски ?

Руския го ползват само политиците ни и мутрите ни!

Чак пък отличен... На места си личи българският словоред и форма. Кой знае колко пъти го е редактирала и минала през гугъла, преди да го изтипоса това.