София Ричи и нейният съпруг, Елиът Грейдж, отпразнуваха година откакто си казаха най-важното "Да".

Двамата публикуваха кадри от специалния ден. В социалните си мрежи дъщерята на певеца Лайънъл Ричи, написа: "На същия ден, преди година! Искам да се омъжа за теб още милион пъти." На снимките са тя и Елиът по време на церемонията, облечени в сватбените си тоалети. Преди година инфлуенсърката избра рокля на Chanel, а тържеството се проведе във Франция.

Малко след големия си ден София сподели пред сп. Vogue, че в края на вечерта двамата с Грейдж са седнали да ядат паста и да обсъждат подробностите от деня. "Стояхме и си говорихме до сутринта, беше страхотно." По нейни думи тогава баща й, напът към олтара й рекъл, че тя е любовта на живота му и се гордее с нея. "Беше много емоционален ден, аз съм голяма късметлийка, че имам такива родители", каза тогава наследницата пред модната библия.

Снимки на София и Елиът Грейдж ТУК >>

Сега, година след брака им, връзката на Ричи и Грейдж изглежда малко по-различна, особено защото очакват първото си дете, както тя потвърди в интервю за Vogue през януари. "Ще имаме момиченце, което расте толкова бързо, че не мога още да кажа конкретна дата на раждане", сподели Ричи. Тя обясни, че със съпругът й се надявали на момче и бил истински шок, когато на джендър ревюто разбрали, че ще имат момиче. "Винаги съм мечтала да имам и от двете, Елиът също се зарадва на новината", допълни София.