Коментари - София Вергара и Джо Манганиело се развеждат | Лайф.dir.bg

Коментари - София Вергара и Джо Манганиело се развеждат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми това да нормалните човешки взаимоотношения - 5-7 години и смяна. Това седене цял живот заедно, за да се псувате и пропиете не е здравословно.

Голяма, неостаряваща красавица :) Доста умна и забавна при това!

Съжалявам, харесвах ги като двойка. Но на някои снимки действително изглеждаха сякаш нещо куца, т.е. все едно позата е само за снимката. Дано и двамата си намерят подходящ партньор.

Е, сменил е дъртата ялова кранта за 2 броя 25 годишни антилопки :) Такава е участта на подобни лелки, баце !

Антилопките обаче са мъжки,защото този вече твърдо е преминал на левия бряг.

Ужас!

В свое интервю преди години беше казвала, че той никога не я бил виждал без грим, тя не би го допуснала. Вече бяха женени. Не знам що за брак е този, в който не искаш да си покажеш "истинското лице" буквално и преносно. Лиготии и повърхностност по холивудски. И ония другите - Бенифър, и те са същата работа. Да изглежда добре всичко на червения килим, другото както дойде. После "непреодолими различия"...

Това е типична трофейна жена. Не очаквай от нея да ти каже и добър ден без да е сигурна, че ще получи нещо в замяна.

Jesus! Тя обичала да ходи по пищни партита и да се чувства звезда. О, май Год! А, той пича обича да си му е готино - игри, спорт, филми, концерти. Пълен кеф без да се превзема. Аз, като мъж, подкрепям него. Няма нищо неизживяно в това. Селската пръчка иска да е яхнала вълната. Да си стои нещастна тогава.

Секси милфка на пзара баце…

нищо лошо не му харесва на човекът, то на кой мъж не му харесват простичките неща в живота да се занимава със или да гледа спорт и филми за любими геори от младостта - дали ще са фентъзи, дали ще са комикси, научна фантастика, все нещо ще е. Нейните пищни вйкусове и избухливост май са проблемът.

Ма много важно, че се развеждат. Довечера, ще си легна с чорапите.

Прочел си заглавието Отворил си статията чел си каквото си чел ! После си отворил коментарите че и си се разписал ! Ама хич не ти дреме или просто не уважаваш времето си или просто хейт

Така както са описани от "близките" - един инфантил с неизживян пубертет и абсолютен нарцис ...

Най-вероятно тя изкарва повече пари от него. Ако тя плаща харчовете по къща, семейство, лукс, това е причината. Джо е красавец, ама я ми кажете един филм с него?

Magic Mike играе стрийптизьор, онзи дето вдигна една 200 килограмова американка и се сецна в кръста.

До Хм - А я ся ти кажи един филм с тая оФца !!! ( казах филм, не сериалче некфо си... )

Язък, и двамата са готини. Не разбирам как това, че сте различни, пречи на любовта. Или обичаш, или не. Сигурно просто са си омръзнали.

Може би сега ще имам шанс да бъда със София. Малко на златотърсачка ми мяза, но има страхотно тяло. Една страхотна 50 годишна кифла.

Е намерила друг баламурник, гарантирано. Тази е от оригиналното поколение инфленцарки мартистки, ма вече е свлеченка и номера не минава. толкова лесно. Чичака ще ъпгрейдне на нещо по свежо. Днешните модели си лягат с парите, пиенето на кафе с приятелки е по интимен акт от лягането с някой. O tempora o mores.

Чичакът е млад, ве! Тя му е кака, ма откакто се взеха той спря да се боядисва, за да изглежда по-зрял.

Кои са тези двамата?

Е получила по-съблазнително предложение.