Неотдавна се излъчи последния епизод на хитовия сериал "Модерно семейство", който със сигурност ще липсва на мнозина зрители, прекарали 11 години пред малкия екран, наблюдавайки комичните ситуации, изпълващи живота на Джей Причет, втората му съпруга и техните деца. Предаването бе истински хит сред почитателите на смеха и закачките, които наред с остроумните диалози, привличащо интереса им, се радваха и на участието на София Вергара, им приковаваща погледа всеки път, когато застане пред камерата.

Всъщност, ако хубавата колумбийка с огнена кръв не притежаваше умението ловко да привлича всеобщото внимание към себе си, едва ли някога щеше да заблести сред звездите на холивудския небосклон.

Вижте кадъра >>

Нещо повече, ако не бе открита за шоубизнеса, най-вероятно сега щеше да работи като зъболекар в Колумбия, а предвид визията ѝ - надали щеше да има почивен ден заради безкрайната опашката, редяща се пред кабинета ѝ, която несъмнено би била съставена предимно от мъже...

За щастие обаче красотата на Вергара винаги е изпъквала. На 17 години дори участва в телевизионна реклама на "Pepsi", а по-късно, два семестъра преди да се дипломира от университета по стоматология, тя прекъсва обучението си, за да може да замине за Богота, където поставя началото на кариерата си.

Големият си пробив прави през 90-те години като модел в Маями, където се озовава, бягайки от размириците в Колумбия и ужасът причинен от смъртта на по-големия ѝ брат, който е убит при опит за отвличане. В началото на октомври м.г. тя сподели в социалните мрежи няколко снимки от професионалните си изяви пред фотографския обектив именно от този период, които предизвикаха истински фурор сред последователите ѝ.

Сега, само преди часове, София реши да публикува в личния си Инстаграм профил още едно изображения, отпреди повече от 20 години. На него тя носи единствено долната част на зелен бански костюм с розови мотиви, лежейки по корем на плажа, а по загорялата ѝ кожа са полепнали множество песъчинки от финия бял пясък, изграждаш крайбрежната ивица. Към момента кадърът, разкриващ женствените извивки на тялото ѝ, е събрал 232 хил. харесвания и безброй коментари, възхваляващи външният ѝ вид.

Няма как да не се отбележи факта, че макар да е изтекло доста време оттогава, Вергара и до днес изглежда все така прекрасно, ако не и повече. Ето защо преди няколко седмици модната къща "Dolce & Gabbana" избра 47-годишната актриса за рекламно лице на кампанията по повод пускането на тяхната дамска чанта "Devotion" на пазара.