Само няколко дни след като зашемети с визията си на благотворително събитие, 51-годишната София Вергара разкри, че се е подложила на медицинска интервенция.

"Ако някога ви направят операция на коляното, уверете се, че имате красив лекар, който ще спи с вас тази нощ!!!!", написа съдията на America's Got Talent в Instagram на снимка на приятеля си, д-р Джъстин Салиман, застанал до легло й. "Luv u Dr @jdsaliman", допълни тя, завършвайки публикацията с червено сърце.

Кадърът показва коляното на звездата от сериала "Модерно семейство", увито в превръзка между шина на леглото и добрия лекар, който й се усмихва, положил ръка върху крака й. На този етап не е ясно как звездата от "Гризелда" е наранила коляното си.

Припомняме, че Вергара и Съливън се срещат от октомври 2023 г., но почти не говорят един за друг в социалните медии. Постът на латината от събота даде индикация за това докъде е стигнала връзката им през последните шест месеца.

Вергара финализира развода си с бившия си съпруг Джо Манганиело по-рано този месец.

Снимка: Личен профил в Instagram

Съдебните документи, получени за Page Six, показват, че разтрогването на брака между Вергара и Манганиело е направено в съответствие с предбрачното споразумение, което двойката е сключила преди брака си през ноември 2015 г.

Уреждането на София беше подобно, осигурявайки й собствени вещи, бижута и приходи след раздялата.

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад, той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка", заяви Вергара.