София Вергара: Вземете си красив лекар, който ще спи с вас!

Латината се обясни в любов на приятеля си д-р Джъстин Салиман, докато се възстановява от операция

Обратно в новината

Коментари - София Вергара: Вземете си красив лекар, който ще спи с вас! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък хубав е докторът. Права е жената.

София Вергара е много умна жена, просто се прави на глуповата и така развеселява публиката, учила е за зъболекар в Колумбия, имала е много тежък живот, мафия убива член на семейството и тя бяга в сащ, от едно бедно момиче, сега е милионерка, ще си прави, каквото иска :)

Мале Мале, ти още малко ще я изкараш ЛЕйди Даяна :) а не треторазряден колумбийски боклук, пачавра, която публично потвърди че си ги е "направила" за да й отворят вратите на Холивуд и след като е преспала сигурно с 1000 човека лека полека са почнали да я вкарват в "играта". Много ще да е умна, така е.

По тъпи изказвания на инфантилни американски кифли надали има ! Та така и с тази София Виагра !

Да познаем как е наранила коляното си и защо само едното ??!??

Хубавия доктор ше я лашка,това е част от лечението,просто физкиотерапия....

Явно е ОСТАРЯЛА вече.. А доктори има всякакви... Някои ходят при доктор, както за ЧАСТИ за колата.. Трима познати са ходили в ЧУЖБИНА при един и същи доктор, който си прави РЕКЛАМА навсякъде...Първия каза че направили ПОЛОВИНАТА от това, което очаквал, ПРЕДИ да тръгне натам.. А после резултатите се ВЛОШИЛИ... Втория каза че уж се постарали, но и при него имало влошаване , а и имало и СТРАНИЧНИ ефекти... Няма да ги пиша, че става смешно ( имаше някаква истанбулска конвенция за такива болни ). При третия, оправили едно , а РАЗВАЛИЛИ друго, та ходил при лекар в България да оправи разваленото... А отделно от това има и всякакви измамници- доктори, които нищо не вършат и НЕ разбират....СЪщо като разни КРАДЦИ, чакат да чуят че някой имал пари за харчене и да му ги вземат !!! Най- добре е в България.. Стига да няма някакви цигани наоколо, да изнервят и хората, и докторите... Преди години бяхме МНОГО по- напред от всякакви араби, африканци и турци... Заради циганите- Митьо-вци тръгнахме назад..

Преди 44та бяха много по-напред, след това станахме за посмешище. Сигурно си някакъв другар, който милее за време, когато е бил млад и е можел да си види оная работа

Красив ветеринар става ли?

Д-р Евгени, стар и мъдър

СТАРА ЧАНТА - лак сънува

Стара , млада ти тая точно и да я сънуваш не можеш

Аз си падам по Руд Колева. Напомня ми на коча.

Точно тоя травестит няма какво да му завижда човек. Без и със грим е все траверс и не го казвам, защото ме е яд, а има далееееч по-красиви жени от тая превзета кифла и лигла. Това, което беше Холивуд преди години няма да се върне

Споко, за тебе тя ще си остане винаги чикия !

и то защото: "Тя обаче погледнА в твоята чиния затова ще си остане само в моята чекия..."