Емблематичните "Spice Girls" се завръщат отново, този път, за да преживеят отново славните си дни като група. Тя е съставена от Мел Би, Мелани Си, Ема Бънтън, Гери Халиуел и Виктория Бекъм, се събира отново, за да разкажат непознати истории от най-дивите дни на "Spice Girls" и да споделят специални кадри. Мел Би първо се доверява на Дейв Хюз, който след това разкрива тайната пред цялата публика.

"Казах на Дейв, когато камерите бяха изключени, че сме подписали за документалния си филм с момичетата, а той отиде и каза на цялата публика", сподели Мел Би.

Режисиран от Джейсън Хехир, известен с "Последният танц", документалният филм за "Spice Girls" ще бъде негова "собствена версия" със същия екип.

В интервюто тя даде на зрителите възможност да се запознаят с историите, които ще бъдат споделени във филма, и разказа как е написала стиховете си в "Wannabe". "Направих го докато бях в тоалетната".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Spice Girls (@spicegirls)

По ирония на съдбата изненадващият проект идва, след като през февруари 2022 г. Spice Girls отмениха предстоящи турнета, концерти и дори анимационен филм, разделяйки се поради това, че COVID-19 съсипа плановете им.

"Момичетата обожаваха да са отново на сцената и това съживи любовта им към изпълненията", споделя източник. "Но през годините на пандемия всички обърнаха гръб на групата в полза на други проекти".

През 2019 г. дамската банда организира турне, но без Виктория Бекъм. След като турнето беше обявено през 2018 г., Пош Спайс пожела успех на колежките си на първия им концерт.

"Няма да се присъединя отново към моите момичета на сцената, но участието ми в "Spice Girls" беше изключително важна част от живота ми и им пожелавам много любов и забавление", заяви тя в социалните мрежи по това време.