На 22 ноември се навършиха 23 години от смъртта на великия вокалист на INXS Майкъл Хътчинс. За всички е известно, че Хелена Кристенсен е половинката на музиканта за период от около 5 години през 90-те години на миналия век. Двамата са заедно между 1990 и 1995 г., но постепенно се отдалечават и Хътчинс започва връзка с Пола Йейтс.

Макар че от смъртта на Майкъл са изминали 23 години, сега 51-годишният супермодел Хелена доказва, че и за нея той не е забравен и е означавал наистина много. Манекенката почете паметта на любимия си със серия черно-бели снимки на тях двамата и изключително трогателно послание в своя официален профил в Инстаграм.

Вижте кадрите >>

"Подреждах старите си снимки и точно днес, точно на този ден, попаднах на тези кадри. Майкъл беше много красив и мил мъж, невероятно талантлив и одухотворен. Прекарвахме си страхотно и много се смяхме през годините, в които бяхме заедно. Но постепенно се отдалечихме един от друг. Мисля, че бях твърде млада, за да поема отговорността да живея с някой по-възрастен, който имаше съвсем различен от моя живот. Вероятно и той се е чувствал по същия начин. Но никога не спря да ни е грижа един за друг. Днес му изпращам своята любов от земята и си припомням колко мил, нежен, умен, забавен и невероятно талантлив мъж беше той.", написа Хелена в неделя.

Когато манекенката и Хътчинс започват своята романтична връзка, Кристенсен е на около 23 години. Двамата са наистина страхотна и ексцентрична двойка, затова раздялата им и последвалата връзка на Майкъл с Пола Йейтс е странна изненада за всички.

Embed from Getty Images

Майкъл Хътчинс и Хелена Кристенсен

Майкъл Хътчинс умира на 22 ноември 1997 г., след като се самоубива в хотелската си стая в Сидни.