В събота вечер падна петата маска в шоуто "Маскираният певец" - тази на Светлината, под която се криеше талантливият изпълнител Стефан Илчев.

А днес, в сутрешния блок на Нова ТВ, момчето разказа какво е означавало за него участието му в това шоу.

Илчев не успя да победи в риалитито, макар всички да знаем, че е даровит певец със страхотни гласови възможности. Под маската на Светлината обаче му се е налагало да променя гласа си, за да заблуди публиката. Заради това някои от панелистите и много от зрителите бяха убедени, че под маската на Светлината се крие жена.

Изпълнението на "La Luna" не донесe късмет на певеца и Светлината се превърна в петата паднала маска в шоуто, а AZIS и Владо Пенев отново отбелязаха попадение в предположенията си.

"Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много.", сподели Стефан Илчев веднага след разкриването на образа.

Стефан Илчев като Светлината в "Маскираният певец"

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Илчев бе победител в седмия сезон на шоуто "Като две капки вода", когато тотално разтърси и спечели публиката с изпълнението си на "Камино" като Лили Иванова.