Актрисата Илияна Лазарова, която се превъплъти в амбициозната и емоционално нестабилна Стела в хитовия сериал "Пътят на честта" изрази възхищението и въодушевлението си от срещата с Любомир Петкашев (добрият и изстрадал съпруг на Бонка - Начо-б.р.).

Вижте кадъра >>

Илияна сподели снимка с актьора в личния си профил в Инстаграм, като към снимка:

"Нямах честта да работя с него, нито да го срещна по време на снимачния процес... все пак сме в различни градове, но този човек свири по тънките струни на душата ми. И да, на живо е същия благороден, благ, сърдечен, разбиращ и позитивен. А бе, с две думи душа човек. А талантът му е необятен", пише тя и обяснява, че специално го е търсила, защото хората от сериала са едно семейство, а не може членовете на една фамилия да не се познават.

"След като го открих в суматохата го попитах "Къде си бил досега? Защо не знам за българския Ал Пачино?". Той се засмя и ме целуна по бузата силно и топло, усетих го като бащина целувка и ми каза: "Представи си, да си отиде човек от този свят и никой да не разбере за таланта му. Аз съм щастлив". Тази мисъл ме удари като гръм. Имам чувството, че е гравирана в съзнанието ми и не минава ден, в който не се сещам за нея. Щастливи са тези, които приживе са оценени. Ами тези, които носят вселената в себе си и никой никога не разбира това до сетния им час. Благодаря ти, Любо, че сподели с нас твоята Вселена", завършва актрисата.