Повече от две десетилетия бившият футболист Стилиян Петров е щастливо обвързан със съпругата си Паулина. За разлика от повечето половинки на известни спортисти, тя предпочита да не е в светлините на прожекторите, а да остане в сянка.

"Това е класа, изисква се огромна сила, смелост и възпитание. Много жени на нейно място биха излязли отпред, тя обаче избра да е отзад, да помага и да дава правилните съвети. Ние сме много силна двойка. Приятели, съпрузи, дразнещи се един друг за всичко, което е нормално. Това е, когато човек иска най-доброто от човека, който е до него, защото е заангажиран", сподели Стилиян Петров в „Преди обед“.

Той разкрива и каква е рецептата двамата да продължават да са заедно и да са една от най-стабилните популярни двойки у нас.

"Трябва да го искаш и да правиш много компромиси и лишения", категоричен е бившият футболист. Той не отхвърля възможността семейството му един ден да се върне и окончателно да се установи в България. Още повече, че големият му син обожава родината си и се вълнува от всичко, което се случва у нас - от развитието на българския футбол, до политическите избори.

View this post on Instagram

A post shared by Stiliyan Petrov (@stanpetrov19)