Светлана Василева, която наскоро стана Гущерова споделя, че е суеверна, както и съпругът ѝ, и  ще запази сватбената си рокля една година в гардероба, без да я дава на химическо чистене.

Вижте снимки от сватбата >>

Госпожа Гущерова разказа, че се е доверила на български дизайнер за най-вълнуващия ден в живота си. "Не робувам на това да имам много скъпа рокля на много известен дизайнер. За мен не е важно колко струва нещо. Важното е да е красиво и да е това, което аз искам", споделя Светлана пред Nova.

"Описах горе-долу каква да искам да бъде роклята - една, която става на две рокли и той точно за 2 часа ми прати скицата. През цялото време бях много спокойна, даже бих казала, че роклята я взех на деня", разкрива Гущерова и допълни, че не е имала претенции към цветята и камъните, с които ще бъде украсен тоалета, защото има голямо доверие на дизайнера.

Светлана разказа, че е оставила роклята за една година в гардероба и не я давала на химическо чистене, защото е много суеверна. Такъв бил и Християн. "След една година бих си сложила бюстието или полата", допълни Гущерова.

Светлана и Християн Гущерови се ожениха навръх рождения ден на милионерския син в столичен хотел на пищна сватба. Преди това в началото на месеца двойката сключи граждански брак пред очите само на своите кумове.