Хари може и никога да не се възкачи на престола на Великобритания, на който в момента стои неговата баба, но съвсем наскоро той все пак получи предложение, което може да го направи крал. Разбира се, всичко е в кръга на шегата... вероятно.

Вижте снимки >>

След като миналата седмица Меган и Хари обявиха, че смятат да се оттеглят от задълженията си на старши членове на кралското семейство и сами да търсят своята финансова независимост, клоновете на "Burger King" в Съединените щати и Аржентина съзряха чудесна възможност и закачливо им предложиха позиции в своите заведения. Нещо повече - от централата на веригата в Южна Америка отправят оферта към внука на кралица Елизабет II да бъде новият "крал на хамбургерите".

Още преди няколко дни в страниците на заведенията в социалната мрежа се появи съобщение, в което пише, че веригата е готова да предостави на 35-годишния принц позицията на асистент по продажбите на непълно работно време. В публикацията не се споменава каква длъжност предлагат на съпругата му, но е ясно, че ако се съгласи - за нея също важат същите часове.

Снимка: Скрийншот Fox News

"Скъпи херцози, можете да започнете работа без да се отказвате от короната. Разбрахме, че се отказвате от позициите си в кралската фамилия и искате да работите, за своята финансова независимост. Затова имаме предложение за вас: Постъпете като хиляди други хора и направете първите си стъпки в работния свят с нас. Знаете, че короната ще ви подхожда идеално. Освен това, след толкова години като херцози, време е да започнете да се храните като крале", гласи съобщението на испански език.

Филиалът в Америка не закъсня и също публикува в своята Twitter страница обръщение директно към Хари, в което обявява, че задълженията в тяхното кралско семейство са с непълно работно време.

Междувременно аристократът продължава да изпълнява своите обществени ангажименти, като след часове ще се появи публично за първи път, след като кралицата прояви разбиране към намеренията му и даде на Хари и Меган "преходен период" за промяната в техните роли. Синът на принцеса Даяна ще бъде домакин на жребия за Световната купа на лигата по ръгби, който ще се проведе в Бъкингамския дворец. Оказва се, че това е последното задължение в неговия график, преди двамата със съпругата му да поемат в новата посока на своите животи.