Авторката на Vanity Fair Тина Браун смята, че Мелания Тръмп е най-добрият аспект от президентството на Доналд Тръмп. Тя се държи внимателно и достойно. От нея не излизат клюки, не прави гафове. Пази личния си живот и не е правила серизони грешки, което се е случвало на почти цялото семейство Тръмп, особено на самия президент.

Вижте снимки на Мелания >>

Браун смята, че Мелания може да покаже още много от себе си. A разкритията за характера й и плановете й след края на мандата тепърва трябва да излязат на повърхността.

Част от тези разкрития направи самата първа дама на Франция Брижит Макрон. Наскоро тя сподели в интервю, че в сравнение с нея съпругата на американския президент живее при много повече ограничения. Тя припомни, че от съобръжения за сигурност Мелания трябва да спазва определени изисквания:

"Мелания не може нищо да направи. Тя дори не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа навън. А аз всеки ден съм навън, из Париж".

Брижит каза още, че Мелания е "мила и очарователна, интелигентна и много открита":

"Споделяме същото чувство за хумор и когато сме двете, се смеем много. Тя е жена с характер, но се старае да го прикрива. Тя се смее с лекота на всичко, но го показва все по-малко и по-малко".

Getty Images/Guliver Photos