В момента в Инстаграм профила на Теди Велинова може да бъде открита само една снимка и тя е по повод рождения ден на сина ѝ Филип. Бившата манекенка е изтрила всички кадри с доктор Енчев от профила си в социалната мрежа.

Вижте кадъра >>

На снимката Теди лежи на шезлонг до басейна, а Филип се е качил на гърба ѝ, докато тя чете книга. До кадъра Велинова е сложила няколко хаштага, от които се разбира, че това е начинът да честити рождения ден на детето си, което вчера навърши шест години.

В своя Инстаграм профил пък доктор Ангел Енчев публикува кадри от празненството по случай рождения ден на малкия. На тях има балони, заря и се вижда как Филип се радва на партито. Но на никой от фотосите не се забелязва Теди Велинова.

Тя и доктор Енчев обявиха пред Life.dir.bg, че се разделят само преди броени дни.

"След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им", гласеше официалното съобщение на семейството.

 Двамата имат две деца - Филип, който вчера стана на 6 и София - на 2 години.