Празничният дух вече е обзел Тейлър Суифт и нейните котки, които "греят" на коледната картичка на певицата, издокарани подобаващо за случая, пише сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

Вижте снимки на Тейлър Суифт >>

Кайл Мередит, радио диджей от Луисвил, щата Кентъки, е споделил в Туитър, че е получил очарователната честитка от 30-годишната изпълнителка и трите ѝ домашни любимци.

Картичката изобразява котките на Тейлър Суифт - Оливия Бенсън, Мередит Грей и Бенджамин Бътън, издокарани празнично на фона на черно-бял горски пейзаж, наподобяващ изображение от скорошния албум "Folklore" на певицата.

"Желаем ви сезон, изпъстрен с моменти - достатъчно удивителни, за да се превърнат във фолклор", гласи коледната честитка на Суифт.

"Да получиш картичка от Тейлър Суифт е прекрасно начало на сезона, а котките с коледни шапки го правят още по-добро", споделя Кайл Мередит.

След публикацията на диджея верните фенове на певицата, известни като Суифтита, са "наводнили" социалната мрежа с въпроси как могат да получат коледна картичка от своята любимка.

Снимка: Официален профил в Instagram

През ноември проучване на онлайн търговците Matalan, базирано върху търсения в Google, установи, че трите котки на Тейлър Суифт са най-популярните за 2020 г. домашни любимци на знаменитости. Любимците на Суифт, на които са посветени много от публикациите на певицата в Инстаграм, са вдъхновили над 979 000 търсения в Google.

Оливия Бенсън - една от котките на Тейлър Суифт