Може би Лана дел Рей с право е написала песента "Summertime Sadness", защото това лято спортистът Травис Келси бе отрязан. И не от кого да е, а от Тейлър Суифт.

33-годишният защитник на Канзас Сити Чийфс сподели тази седмица, че се е опитал, но без успех - да се срещне с певицата, на една от спирките на турнето ѝ "Eras". Попзвездата очевидно държи под строг контрол бекстейджа и не е направила изключение за победителя в "Super Bowl".

"Бях разочарован, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да запази гласа си", каза Келси в подкаста си "New Heights with Jason and Travis Kelce", чийто съводещ е брат му Джейсън.

Футболистът призна, че е бил "малко разочарован", че не е успял да изпълни плана си да подари персонализирана гривна на Суифт: "Не успях да й връча една от гривните, които направих за нея".

Звездата на американския футбол разказа и още: "Ако сте наясно с концертите на Тейлър, ще знаете, че има гривни на приятелство и аз получих куп такива, но исках да дам една на нея с моя номер."

Снимка: Getty Images

Травис приключи темата как е бил отрязан, като закачливо сподели на слушателите, че е "приел това лично". Макар че Суифт не го иска, със сигурност Келси не страда от липса на женско внимание, пише "People". По-рано семейството му сподели, че той е по-харесваният и предпочитан брат: "Джейсън каза, че момичетата харесват повече Травис, отколкото него".

Снимка: Getty Images