По-рано тази седмица Тейлър Суифт се включи в социалните мрежи и обяви трета версия на последния си албум "Midnights", озаглавена "Til Dawn Edition".

Делукс изданието излезе днес, 26-ти май, точно в полунощ. Колекцията с три допълнителни песни е поредната изненада от поп звездата, която продължава да омагьосва целия свят по време на дългоочакваното си турне "The Eras Tour". 

"Midnights" (Til Dawn Edition) включва колаборация с изгряващата рапърката Ice Spice за нова версия на "Karma" и допълнителни, новозаписани вокали от Лана дел Рей в съвместната им песен "Snow on the Beach". Ремиксът с Ice Spice е първото хип-хоп сътрудничество на Суифт след сингъла "End Game" с Future. Към траклиста на албума Тейлър добави и "Hits Different" - парче, което бе достъпно само на ексклузивния компактдиск на "Midnights" в "Target".

"Til Dawn Edition" ще бъде наличен на CD специално за феновете на концертите на стадион MetLife в Ню Джърси този уикенд. В момента "Midnights" е на второ място в "Billboard 200", където е последван от "Lover" на Суифт от 2019 г., който е под номер 10. В следващите дни ще разберем дали разширяването на "Midnights" и ръст в стриймовете на албума може да надмине "One Thing at a Time на Morgan Wallen", и да заеме отново първата позиция. "Midnights" прекара 11 поредни седмици на върха на "Billboard 200" - за първи път албум се задържа толкова дълго време начело на класацията след "Whitney" на Уитни Хюстън от 1987 г.

 

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG