Певицата Тейлър Суифт е раздала по 3 хиляда долара на някои от феновете си, които са изпаднали в затруднено положение заради ограниченията, свързани с пандемията от коронавируса, съобщи Контактмюзик.

Вижте снимки на Тейлър >>

Звездата прочела в социалните мрежи какво публикуват някои от нейните почитатели и се свързала с тях на лични съобщения. Суифт поискала информация за акаунтите им в PayPal и впоследствие избраните от нея с изумление установили, че по сметките им са пристигнали 3000 долара.

Саманта Джейкъбс споделила в свой пост, че загубила единствените си приходи, след като коктейл барът, в който работела, в Дисни Уърлд, Флорида, спрял да работа за месец заради пандемията. След това Суифт ѝ писала и предложила да плати сметките ѝ.

"Бях в шок, изгубих ума и дума. Не можех да повярвам, че някой, на когото към гледала с обич и уважение толкова дълго време, ще протегне ръка към мен с такава щедрост", сподели Саманта, която е на 24 години, пред сп. "People".

Младата жена уверява, че с помощта от певицата ще си плати сметките и вече е подала документите си в бюрото по труда и търси нова работа, предава БТА.