След като актьорът Тимъти Шаламе и риалити звездата превърнала се в успешна бизнесдама Кайли Дженър направиха своя публичен дебют като гаджета, американски медии вече обявиха, че те имат всичко необходимо, за да се превърнат в двойка, конкурираща популярността на Джей Зи и Бионсе.

Интересното е, че именно на концерта на r"n"b дивата в Лос Анджелис те решиха, че е моментът да се появят заедно и без притеснение, че околните ги наблюдават, да се отдадат на чувствата си един към друг.

Тимъти и Кайли бяха заснети във ВИП сектора на стадиона да се целуват и прегръщат, докато на фона звучат лайв изпълненията на най-популярните парчета на Бионсе. Двойката бързо привлякла интереса на меломаните, които се намирали в близост до "звездния кръг" и не малка част от тях побързаха да заснемат интимните моменти помежду им и да ги споделят в социалните мрежи.

Разбира се, веднага след като гръмна новината за публичното им потвърждение на романса им, маркетинг експерти побързаха да споделят, че и Тимъти, и Кайли биха могли да използват и най-вече да монетизират още по-засиления интерес към себе си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от TMZ (@tmz_tv)

"Връзката между Кайли Дженър и Тимъти Шаламет, един от най-обещаващите млади актьори на своето поколение, е златна. Кайли вече е кралица на брандинга и излиза с един от най-готините и талантливи актьори на своето поколение. Заедно те могат да влязат в мега лигата, където са Бионсе и Джей Зи", споделя професор Джонатан Шалит, председател на "InterTalent".

Снимки на Кайли Дженър>>>

26-годишната Кайли Дженър вече е милиардерка, благодарение на козметичната си марка. Освен това е и петият най-следван човек в Instagram, с близо 400 млн. последователя, като всеки неин спонсориран пост й носи милиони долари.

Тимъти на свой ред е сред най-търсените и обещаващи млади актьори. На 27 години той вече има в биографията си номинации за "Оскар", "Златен глобус" и БАФТА.